Nieuws

Kunst in een Musthaves interieur

Vorige maand bij de opening van de nieuwe Musthaves woonwinkel in Breda, ontmoetten wij een hele speciale dame: Joop de Chêne. Geïnteresseerd in ons bloggersvak raakten we in gesprek. In eerste instantie ging het over Musthaves, want als moeder van de twee succesvolle eigenaren, is ze maar wat trots dat er nu ook een woonwinkel geopend is. Samen maakten we een rondje door de winkel. Bij één van de wanden in de winkel vroeg ze, wat ik van de kunst in een Musthaves interieur vond. Een Abstract schilderij passend in de kleur, hing boven één van de banken in de winkel.

Lees het volledige blog bericht op http://www.styling-id.nl/2017/06/23/kunst-in-een-musthaves-interieur/ 

Schilderijen van joop de Chêne  werden recent opgenomen in de kunstcollectie van de nieuwe Galerie “ Kunsthuys “ in Best

Art Collection Barcelona

In aansluiting op de succesvolle Musea Art Exhibition Japan 2014, heeft het daar getoonde schilderij van Kunstenares Joop de Chêne ‘ Deux Patrons ‘ recentelijk een definitieve bestemming gevonden, waarbij het is opgenomen in de kunstcollectie van het Belgisch consulaat in Barcelona.

deuxpatrons90x90cm_160

Deelname kunstenares Joop de Chêne aan “ART-SQUARE Amsterdam” van 26 t/m 29 november 2015.

Voor verdere info: www.artsquare-amsterdam.nl

 

amsterdam_160

Joop de Chène voor Artsquare

Voor Artsquare Amsterdam, ging ik in gesprek met Joop de Chêne, een inspirerende kunstenares met een groot hart .Veel luisterplezier.

Start typing and press Enter to search